top of page

BOKSEN

WORKOUT VOOR HET HELE LICHAAM


Boksen is tegelijkertijd een cardio- en krachttraining en is goed voor het hele lichaam. Door te boksen word je sterker en verbeter je je gezondheid. Daarbovenop is het ook een goede oefening voor evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Boksen verbrandt veel calorieën, en snel.

Droom je van een sixpack? Stap dan in de boksring in plaats van een hele avond sit-ups te doen. Omdat je door te boksen meer calorieën verbrandt dan door op de grond te liggen en oefeningen te doen, zullen die buikspieren sneller zichtbaar worden. En het is ook minder saai natuurlijk!

BOKS DE STRESS VAN JE AF


Door te boksen kan je, zonder echte brokken te maken, je eens goed afreageren. Daarnaast komen er bij deze sport ook heel wat endorfines vrij, waardoor je je achteraf veel vrolijker voelt. Niet enkel voor mannen

Omdat we met verschillende lesgevers werken is het perfect mogelijk om als beginner te starten bij ons. Geen schrik dus dat je tegen ervaren boksers zal komen te staan.

Iedereen kan deelnemen aan onze lessen:

  • Wij hebben evenveel dames als heren in onze boksclub

  • Zowel voor jong als oud

  • Ook kinderen vanaf 14 jaar zijn welkom en worden apart getraind (Let wel op: hierbij vragen we om een leeftijdgenoot mee te brengen omwille van praktische redenen).

Boksen: Over ons
bottom of page