top of page

BOXING PRO

WAT IS BOXING PRO?

Boksen is tegelijkertijd een cardio- en krachttraining en is goed voor het hele lichaam. Door te boksen word je sterker en verbeter je je gezondheid. Daarbovenop is het ook een goede oefening voor evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Boksen verbrandt veel calorieën, en snel.

Droom je van een sixpack? Stap dan in de boksring in plaats van een hele avond sit-ups te doen. Omdat je door te boksen meer calorieën verbrandt dan door op de grond te liggen en oefeningen te doen, zullen die buikspieren sneller zichtbaar worden. En het is ook minder saai natuurlijk!

BOKS DE STRESS VAN JE AF,

want door te boksen kan je, zonder echte brokken te maken, je eens goed afreageren. Daarnaast komen er bij deze sport ook heel wat endorfines vrij, waardoor je je achteraf veel vrolijker voelt.

VOOR WIE IS BOXING PRO?

Boxing Pro is voor iedereen! Niet enkel mannen zoals de meeste denken, maar ook vrouwen vinden de weg naar onze boksclub. Voor zowel beginnende sporters als gevorderde sporters.

Voor mensen die weinig ervaring hebben met boksen, of juist heel veel.

Ook voor jong en oud: de enige harde eis die we stellen is dat je als lid 12 jaar of ouder bent (Let wel op: hierbij vragen we om een leeftijdgenoot mee te brengen omwille van praktische redenen).

 

SAMENVATTING BOXING PRO:

  • Full Body Workout

  • Conditie verbeteren

  • Minder stress

  • Voor iedereen toegankelijk, geen ervaring nodig

  • Pure fun gegarandeerd!

 

Wil je toch graag minder bokstechnieken en meer je fysiek trainen? Wil je liever meer conditietrainingen? Of beiden combineren? Dan is onze groepsles FIT BOXING  op dinsdag iets voor jou!

Boksen: Over ons
bottom of page