top of page

BBB

WAT IS BBB?

Wil je strakke billen, stevige benen en een strakke buik? Onze BBB workout is ontworpen om specifiek te werken aan de gebieden waar jij de meeste aandacht aan wilt besteden. Het is de perfecte combinatie van effectieve oefeningen die gericht zijn op het versterken en vormgeven van je belangrijkste spiergroepen.

WAAROM KIEZEN VOOR BBB?

  1. Resultaten in Recordtijd: Onze lessen zijn samengesteld met oefeningen die gericht zijn op het opbouwen van spiermassa en het verbranden van vet, wat resulteert in zichtbare en voelbare resultaten in recordtijd.

  2. Diversiteit van Oefeningen: Geen monotone training hier! We bieden een gevarieerd scala aan oefeningen om ervoor te zorgen dat je elke spiergroep effectief traint. Van squats en lunges tot specifieke buikspieroefeningen, elke sessie is boeiend en uitdagend.

  3. Geschikt voor Alle Niveaus: Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze BBB workout is aanpasbaar aan jouw fitnessniveau. Onze lesgeefster zal je hierin perfect begeleiden om ervoor te zorgen dat je het maximale uit elke sessie haalt.

  4. Leuk en Motiverend: Het gaat niet alleen om het behalen van resultaten; het gaat ook om plezier hebben tijdens de les! Onze motiverende lesgeefster zorgt ervoor dat elke training een energieke ervaring is.

SAMENVATTING BBB:

- Een gerichte training voor billen, benen en buik

- Stimuleren van vetverbranding

- Slankere/strakkere benen en billen

- Versterkte buik

- Voor iedereen toegankelijk, geen ervaring nodig

- Pure fun gegarandeerd!

Spinning: Over ons
bottom of page