top of page

REVALIDATIE

Ben je herstellende van een blessure, of heb je andere klachten die je in het dagelijks leven belemmeren? Een ongeluk of medische ingreep kan een grote impact hebben op je leven. Natuurlijk wil je het liefst zo snel mogelijk herstellen en weer alle dingen kunnen doen die je voorheen ook kon doen. 

Sporten en bewegen kunnen een belangrijke rol spelen bij je herstel en het revalideren. Zo kan fitness een belangrijke rol spelen in het herstellen van je spierkracht. En kan beweging ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en positiever in het leven staat.


MOGELIJKHEDEN VOOR REVALIDATIE

Als je moet revalideren is het vaak lastig om te bepalen wat bevorderlijk is voor je herstel en wat juist niet. Dumbbell biedt je meerdere mogelijkheden om het revalidatieproces in goede banen te leiden. 

Revalideren met begeleiding 

Heb je behoefte aan advies en begeleiding? Dan hebben wij Bo, onze personal trainer voor jou klaar staan!

Individueel revalideren

Wanneer je geen behoefte hebt aan begeleiding, omdat je van je eigen fysiotherapeut bijvoorbeeld al een sportschema hebt ontvangen, kan je uiteraard gewoon individueel aan de slag gaan in de fitnessruimte. We hebben gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur die je kunt instellen naar jouw kracht en snelheid Zo kun je ongestoord op je eigen tempo werken. aan je herstel.

Revalidatie: Over ons
bottom of page